Bătaia femeilor din PSD Cluj s-a lăsat cu sancțiuni – consilier local, exclus din partid

Anca Ciubăncan a fost exclusă din PSD, în cursul zilei de duminică. Ea a afirmat că a ajuns vineri seara la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean Cluj, cu o rană gravă la cap. Ciubăncan susține că ar fi fost bătută chiar în sediul PSD Cluj Napoca, organizația municipală, de alte trei femei, între care Angela Sacaliș și Evelina Milea, președintele organizației de tineret al PSD Cluj.

„Astăzi,19 martie, Biroul Permanent Municipal al PSD Cluj-Napoca, în sedința extraordinară  a aplicat sancțiunile cuvenite persoanelor implicate în regretabilul eveniment, izolat, petrecut la data de 17 martie la sediul organizației municipale. Deciziile luate astăzi respectă în integralitate Statutul PSD. Astfel , au fost aplicate următoarele sancțiuni: excluderea din partid a doamnei Ciubăncan Anca ,conform  art 31. alin. 4 din Statutul PSD, excluderea din partid a doamnei Sacaliș Angela,  conform  art 31. alin. 4 din Statutul PSD, aplicarea sancțiunii cu «avertisment» pentru Milea Evelina, având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul PSD, aplicarea sancțiunii cu «avertisment» pentru Neagu Luiza, având în vedere încălcarea art. 31 alin. 1 din Statutul PSD”, a declarat Ovidiu Ioan Săcară, președintele PSD Cluj-Napoca, citat de Monitorul de Cluj.

Sursă foto Facebook Anca Ciubăncan

Citește și Bătaie între pesediști, după alegerile din PSD Vrancea

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Citeste si...  Ce spune Arafat despre șansele salvatorilor români de a mai găsi supraviețuitori sub ruine, în Turcia: „Da, credem în miracole”

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img