Bărbatul care și-a băgat iubita în portbagaj apoi a dat foc mașinii, a fost identificat

Ieri, 6 februarie, Poliția Capitalei a identificat bărbatul care și-a băgat iubita în portbagajul mașinii, apoi a incendiat-o.

Numele său de „scenă” este Gicuță din Apărători și este manelist, potrivit informațiilor furnizate de antena3.ro. Pe 6 februarie 2023, dimineața, Gicuță a avut o ceartă cu iubita lui din cauza unor datorii vechi. Conflictul a escaladat, iar sub influența alcoolului și a substanțelor interzise, manelistul a răpit-o pe iubita sa, apoi a înghesuit-o în portbagaj. A condus apoi până pe un câmp din Sectorul 3 și a incendiat mașina cu femeia încă în portbagaj.

blank
Sursa foto: Facebook/ Gicuță din Apărători

Din fericire, femeia avea telefonul mobil asupra ei în portbagaj și a reușit să sune numărul de urgență 112. Operatorul STS a auzit în fundal conflictele dintre Gicuță și iubita sa și a alertat imediat autoritățile. STS a relatat pe pagina lor de Facebook despre modul în care a avut loc incidentul și cum femeia a putut fi salvată.

În primul apel, operatorul STS a auzit pe fundal o situație conflictuală și a alertat imediat Poliția. Deși era foarte speriată, persoana a reușit totuși să ofere detalii relevante despre situația în care se afla. În timpul apelului, operatorul STS i-a trimis un SMS cu un link de localizare, pe care să îl acceseze pentru a putea fi transmise către Sistemul 112 coordonatele geografice ale poziției telefonului de pe care a sunat. Deoarece mașina în care era sechestrată se afla în mișcare, pe baza informațiilor de localizare primite în timp real de la telefonul victimei, operatorul STS s-a asigurat că aceste date sunt recepționate și de către dispeceratul Poliției. Astfel, echipajele de intervenție au putut identifica zona și au reușit să ajungă în timp util la victimă.
Al doilea apel a fost efectuat chiar în momentul sosirii echipajelor de poliție. Femeia a anunțat că mașina în care se afla sechestrată a fost incendiată. Apelul a fost transferat imediat către ISU-SMURD, Ambulanță, Poliție și Jandarmerie.

După salvarea femeii, polițiștii au identificat agresorul la o scurtă distanță. Au efectuat un test de alcoolism și un test pentru droguri, rezultatele arătând o concentrație de 0,31 mg/l alcool și prezența unor substanțe interzise în organism.

Citeste si...  Iarna și fertilitatea-cum influențează sezonul rece fertilitatea unei femei

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img