Bărbatul acuzat că a ucis-o pe fetița concubinei sale și a ascuns-o în lada patului, audiat din nou. El riscă închisoare pe viață

Marcel Șerbuc, acuzat că a ucis-o pe fetița concubinei sale și a ascuns-o în lada patului, a fost adus din nou pentru audieri, miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. După această audierea extinsă, Șerbuc riscă închisoarea pe viață, asta deoarece încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din omor simplu în omor calificat.

O crimă ieșită cu totul din tipare a șocat opinia publică în luna iunie a acestui an. Trupul unei fete de 12 ani a fost găsit într-un sac, ascuns în lada unei canapele într-un apartament din Berceni.

Medicul care a făcut necropsia fetei a descoperit că aceasta avea în jurul gâtului un șiret pe care criminalul l-a lăsat acolo, strâns legat. Principalul suspect, care ulterior a și recunoscut crima, a fost chiar concubinul mamei fetiței, Marcel Șerbuc. Bărbatul a fost dat atunci în urmărire internațională, descoperit în Olanda și extrădat în România în luna august.

Șerbuc a fost adus din nou pentru audieri, miercuri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Escortat de polițiști, încătușat și cu fața parțial ascunsă sub o șapcă, Șerbuc s-a grăbit să intre în sediul instituției, refuzând să dea vreo declarație. Audierile de miercuri pot schimba radical situația lui Marcel Șerbuc, acesta fiind pasibil de închisoare pe viață.

”După audierea extinsă de astăzi, Marcel Șerbuc, criminalul copilei de 12 ani din Berceni, riscă închisoarea pe viață, asta după ce a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din omor simplu în omor calificat, având în vedere aspectul că Marcel Șerbuc ar fi omorât-o pe fetiță pentru un interes material. Această schimbare a încadrării survine și ca urmare a faptului că din tot probatoriul administrat reiese fără tăgadă faptul că acesta încerca să obțină bani apelând la orice fel de mijloace. De asemenea a fost extinsă urmărirea penală și pentru alte fapte penale, în speță, tâlhărie”, a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si...  Președintele Iohannis a numit noul procuror-șef al DIICOT, în ciuda avizului negativ primit de la CSM

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img