Bărbat găsit decapitat în curtea casei. Poliţiştii îl caută pe autor

Un bărbat din Botoșani a fost găsit decapitat în curte. El avea 54 de ani și locuia singur.

Sâmbătă dimineața a fost vizitat de fratele său, care l-a găsit într-o baltă de sânge, iar capul era detașat de corp, conform Monitorul de Botoșani.

„Din păcate, leziunile suferite au fost incompatibile cu viaţa. A fost declarat decesul la faţa locului”, spus un medic din cadrul SJA Botoşani.

În acest caz a fost demarată o anchetă. „Cercetările continuă sub coordonarea procurorului desemnat pentru identificarea persoanei suspectă de comiterea faptei”, au precizat reprezentanţii Poliţiei.

Polițiștii încearcă să identifice autorul. Conform primelor informașii, bărbatul ar fi petrecut împreună cu mai multe persoane și este posibil să fi izbucnit un conflict.

Citeste si...  CRIMĂ în Argeş. O femeie şi-a ucis fratele cu o lovitură de cuţit

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img