Avocata lui Mike Tyson și Michael Jackson încearcă să-i scoată pe frații Tate din arest

Milionarii britanici Andrew şi Tristan Tate mai fac o încercare de a ieși din arest, iar miercuri au fost duși la Curtea de Apel București, care judecă o nouă contestație la decizia de prelungire a mandatelor de arestare emise pe numele lor. Frații Tate au cooptat-o în echipa de avocați care îi reprezintă și pe Tina Glandian, care a apărat mai multe vedete americane, precum Mike Tyson, Chris Brown, dar și pe Michael Jackson.

În 20 ianuarie, mandatele de arestare preventivă pentru frații Tate și pentru cele două complice ale lor au fost prelungite cu 30 de zile de către Tribunalul București.

Milionarii britanici au contestat decizia la Curtea de Apel București, unde au fost duși miercuri dimineață. Andrew și Tristan Tate au plecat de la Curtea de Apel București în jurul orei 12.00, iar instanța a rămas în pronunțare.

Citește și: Represaliile continuă la Transelectrica. Avertizorul de integritate, dat afară

Frații Tate au cooptat-o în echipa de avocați care îi reprezintă și pe Tina Glandian, care a apărat mai multe vedete americane, precum Mike Tyson sau Chris Brown, dar și pe Michael Jackson.

„Tina Glandian a venit să se alăture echipei noastre. Noi am alcătuit o echipă globală, având în vedere dimensiunea globală a acestui caz.

Avem încredere completă în sistemul judiciar din România că va oferi o anchetă onestă și corectă, dar am alcătuit o echipă foarte conjugată, care funcționează ca un mecanism bine uns. Tina a venit să se alăture echipei”, a declarat Mateea Petrescu, „director de comunicare” în cazul Tate.

De altfel, Tina Glandian, avocata vedetelor americane, i-a vizitat marți seară, în arestul Poliției Capitalei, pe cei doi milionari britanici, scrie Hotnews.ro.

Citeste si...  Ministerul Finanţelor a actualizat ghidul e-Factura. Sistemul poate fi folosit și direct de pe site-ul ANAF

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img