AUR și George Simion se confruntă cu un scandal chiar în interiorul partidului. Poliția face anchetă

O tânără în vârstă de 17 ani a depus plângere la IPJ Ialomița. Aceasta a declarat că a însoțit o delegație AUR Ialomița în județul Constanța, iar a doua zi, după ce au băut cu toții în club, s-a trezit cu sângerări și dureri în zona intimă.

Polițiștii din Ialomița a demarat o anchetă pentru presupuse fapte de viol comise în timpul taberei de vară a organizației de tineret AUR . Presupusul viol s-ar fi produs săptămâna trecută, într-o cameră a hotelului Holyday Blue din stațiunea Olimp.

Adolescenta, în vârstă de 17 ani, a sesizat Poliția că ar fi fost violată, după ce a consumat alcool în zilele de 14 și 15 septembrie alături de mai mulţi membri ai delegație AUR. Când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Mai mulţi membri ai AUR, acuzați de viol

Tânăra s-a prezentat cu părinții la UPU unde i-au fost recoltate probe biologice pentru analize toxicologice. De asemenea, i s-a efectuat un test rapid pentru droguri, rezultatul fiind negativ.

„La data de 16.09.2023, politistii din Ialomița au fost sesizati de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15.09.2023, a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în mun. Constanța, fiind cazați la un hotel.

În cursul nopții aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge. Aceasta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel”, a transmis Poliția.

Citeste si...  Benzina se scumpeşte în întreaga lume şi asta înseamnă un nou avans al inflaţiei

aur, george simion, Olimp, viol

Tânăra abuzată. Sursa foto: Pixabay

Reacția vicepreședintelui AUR Constanța

Potrivit unor surse, adolescenta ar fi consumat alcool alături de doi bărbați în vârstă de 40 de ani. Aceştia ar fi V. G. și G. N., ambii din Com. Mărculești, jud. Ialomița, fără antecedente penale.

Vicepreședintele AUR Constanța a declarat că deocamdată nu ştie nimic despre acest caz. Liderul AUR a mai spus că va lua legătura și cu colegii din Ialomița și cu alți participanți pentru a afla ce s-a întâmplat în acel hotel din Olimp. Vor face și propria anchetă în acest scandal, dar Poliția este chemată să facă lumină în acest caz.

„În acest moment nu am niciun fel de date referitor la plângerea depusă de acolo. O să iau legătura și cu colegii ca să vedem ce s-a întâmplat, dar este evident că este rolul organelor de cercetare ca să verifice. Nu am auzit absolut nimic de acest gen. Referitor la organizația de tineret chiar nu am auzit de astfel de lucruri. Din câte am citit, ulterior, la Ialomița a fost depusă plângerea. Haideți să vedem, cel mai bine să vă spună organele de anchetă, ce plângere s-a depus, ei să facă publice dacă au ceva de făcut și evident să vedem dacă există și alte elemente”, a spus vicepreședintele AUR Constanța, Dumitru Bădrăgan.

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img