Asociația Berarii României l-a reales președinte pe Dan Robinson, managing director Heineken

Membrii Asociației Berarii României l-au reales în funcția de Președinte pe Dan Robinson, managing director al Heineken România, potrivit unei informări de presă.
Începând cu 1 ianuarie 2023, Dan Robinson a preluat această poziție de la Mihai Voicu, Director General Bergenbier S.A., companie parte a grupului Molson Coors, care a asigurat președinția pe parcursul anului anterior.
„Continuăm să ne concentrăm eforturile pe dezvoltarea sustenabilă a sectorului, unde cel mai relevant exemplu este Sistemul Garanție-Returnare, care va reprezenta o schimbare majoră pentru consumatorii, cumpărătorii și retailerii din România, precum și pentru partenerii instituționali și alți stakeholderi relevanți”, a declarat Dan Robinson.
Dan Robinson este Managing Director al Heineken România din octombrie 2018. El s-a alăturat Grupului Heineken în 2005 și de atunci a condus operațiunile Heineken, din diferite poziții, pe mai multe piețe. Anterior preluării funcției de Managing Director al HEINEKEN Romania, a deținut poziția de Managing Director Europe Export & Global Duty Free la HEINEKEN în Amsterdam. 

Citeste si...  CONAF: OUG privind măsurile pentru finanțarea deficitului bugetar, o lovitură fiscală dată afacerilor mici ce poate ricoșa în recesiune

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img