Armata Israelului anunță capturarea unor clădiri guvernamentale Hamas din Gaza

Armata Israelului anunță (IDF) anunță că trupele sale au capturat mai multe clădiri guvernamentale Hamas din orașul Gaza, publicând imagini

Clădirile vizate sunt în cartierele Sheikh Ijlin și Rimal din Gaza, iar printre locurile capturate de trupele israeliene se numără parlamentul Hamas, complexul său guvernamental și sediul poliției.

Armata Israelului anunță IDF mai spune că trupele sale au capturat și casa guvernatorului din Gaza, unde se aflau birouri Hamas pentru aripa sa militară și poliție, birouri ale diviziei de informații a Hamas și locuri folosite pentru a pregăti din 7 octombrie asupra Israelului.

Armata israeliană afirmă că a capturat, de asemenea, clădirea facultăților de inginerie a unei universități din Gaza, care „a servit ca institut pentru producția și dezvoltarea de arme”, precum și un complex Hamas în care se aflau o bază de antrenament, un centru de comandă, camere în care erau făcute interogatorii și celule de detenție.

Armata israeliană a publicat și imagini cu atacurile asupra obiectivelor Hamas:

Ministrul israelian al Apărării, Yoav Gallant, a declarat luni că Hamas a pierdut controlul asupra Fâșiei Gaza, în timp ce Forțele armate israeliene acționează pentru a captura complet orașul Gaza.

Citeste si...  Mărturii despre cum se poartă în prezent războiul dintre Hamas și Israel: „Avioanele de recunoaștere supraveghează totul”

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img