Arest preventiv pentru cei şase tineri care s-au luat la bătaie în noul mall din Craiova (VIDEO)

Cei şase tineri care au fost implicaţi într-un scandal, vineri, în noul mall din Craiova, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit poliţiştilor, incidentul de vineri s-a produs pe fondul unui conflict preexistent, doi tineri cu vârstele de 22 și 33 de ani, din orașul Filiași, s-ar fi agresat reciproc cu alți patru tineri cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, toți din municipiul Craiova.

La fața locului au fost găsiți tinerii din orașul Filiași care au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, s-a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Ulterior, sâmbătă, polițiștii Sectiei 5 Poliție Craiova, cu sprijinul colegilor din cadrul Secției 6 Poliție Craiova i-au depistat pe cei patru tineri din municipiul Craiova, care se sustrăgeau cercetărilor, aceștia fiind conduși la audieri.

Astfel, în baza probatoriului administrat, s-a dispus şi reținerea acestor pentru 24 de ore.

„Cele 6 persoane au primit mandate de arestare preventivă pentru perioada de 30 de zile”, transmite IPJ Olt.

Citeste si...  Mai multe persoane care erau la o petrecere, în Râmnicu Vâlcea, la spital cu stări de rău (UPDATE)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img