Arbitrul Ovidiu Haţegan, pasagerul cu numărul un milion din acest an pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Ovidiu Haţegan a sosit la bordul aeronavei Lufthansa, pe o cursă München-Timişoara.

“Lufthansa este un partener de cursă lungă, mai ales prin faptul că anul acesta avem chiar majoratul colaborării dintre AIT şi compania germană. Operarea cursei München-Timişoara a început în 2005, iar astăzi are cele mai multe frecvenţe şi cei mai mulţi pasageri de pe cursele externe”, a transmis directorul general al AIT TV, Daniel Stamatovici.

”Ovidiu Haţegan a fost foarte emoţionat şi ne-a declarat că zboară de 20 de ani de la Timişoara spre destinaţii din întreaga lume şi că apreciază mult condiţiile oferite de aeroportul nostru. Felicitări şi mult succes în activitate, Ovidiu Haţegan!”, au transmis şi reprezentanţii Aeroportului Timişoara.

Ovidiu Haţegan a fost în camera VAR la meciul de la Barcelona, la care la centru s-a aflat Radu Petrescu. Partida s-a încheiat 5-0 pentru catalani.

 

Citeste si...  Ciucă, întrebat despre o sistare a importului de cereale: Astfel de măsuri am considerat că nu fac altceva decât să îngreuneze situaţia; ar fi o schimbare de atitudine/ Efortul nostru de a sprijini Ucraina este unul cât se poate de adecvat

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img