Apple a crescut tarifele pentru o serie de oferte de servicii emblematice, inclusiv Apple TV+

Apple a crescut miercuri tarifele pentru o serie de oferte de servicii emblematice, inclusiv Apple TV+, Arcade şi oferta sa în pachet, Apple One, transmite CNBC, conform News.ro.
Măsura urmează creşterilor anterioare ale tarifelor, din octombrie 2022.
Apple TV+ va costa acum 9,99 dolari pe lună, în creştere de la 6,99 dolari pe lună.
Creşterea tarifului vine după ce Apple a mărit rarifulîn 2022, de la 4,99 dolari pe lună.
Pachetul anual va costa acum 99 de dolari, în creştere de la 69 de dolari.
Tariful pentru Apple One, pachetul folosit de multe familii pentru a accesa serviciile Apple la un preţ mai mic, va creşte şi el, pachetul de top Premier costând acum 37,95 dolari pe lună.
Tarifele lunare ale Apple Arcade şi News+ cresc, de asemenea, la 6,99 dolari, respectiv 12,99 dolari.
”Tarifele abonamentului pentru Apple TV+, Apple Arcade, Apple News+ şi Apple One vor creşte începând de astăzi în SUA şi în anumite pieţe internaţionale. Abonaţii existenţi vor vedea aceste creşteri de preţuri 30 de zile mai târziu, la următoarea lor dată de reînnoire”, a declarat un purtător de cuvânt al Apple pentru CNBC.
Toate aceste produse fac parte din activitatea de servicii Apple. Segmentul a generat venituri de 21,21 miliarde de dolari în timpul celui de-al treilea trimestru fiscal al companiei, devenind a doua afacere ca mărime a Apple, după iPhone, care a generat 39,67 miliarde de dolari în aceeaşi perioadă de timp.
Afacerea este extrem de profitabilă şi importantă pentru investitori, deoarece semnalează modul în care Apple îşi monetizează baza activă de 2 miliarde de dispozitive vânzându-le abonamente, streaming TV, garanţii, publicitate, servicii de plată şi alte produse incluse în categorie.
Creşterile de preţ le oglindesc pe cele făcute de alţi jucători media importanţi, inclusiv Disney şi Netflix.
Într-un comunicat, Apple a spus că serviciile sale de abonament au adăugat conţinut în ultimele luni, spunând că numărul de titluri de pe Apple Arcade s-a triplat din 2019 şi că Apple News+ a adăugat 100 de ziare şi reviste suplimentare, de la lansare.

Citeste si...  UE și Germania au ajuns la un acord privind emisiile auto care permite ca noile mașini să fie neutre din punct de vedere al emisiilor

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img