Aplicaţia Hidroelectrica s-a blocat, la o zi după lansare

Aplicaţia iHidro, care a fost lansată de Hidroelectrica s-a blocat, la o zi după lansare.

Potrivit companiei, se lucrează pentru remedierea situaţiei, după ce aplicaţia a fost blocată de numărul prea mare de utilizatori.

Pe data de 2 octombrie, Hidroelectrica, cel mai important producător de energie din România, a lansat aplicația mobilă „iHidro”. Aceasta este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play, și poate fi accesată și online pe portalul iHidro.

Prin intermediul acestei aplicații, utilizatorii pot beneficia de următoarele funcționalități:

  • Vizualizarea unui istoric al facturilor și al plăților.
  • Consultarea unor grafice intuitive privind consumul lunar de energie electrică.
  • Accesarea unei secțiuni pentru transmiterea indexului.
  • Primirea de notificări pentru a fi la curent cu informațiile relevante.

De asemenea, aplicația include o secțiune dedicată încheierii unui contract de furnizare sau de prosumator, precum și o secțiune de contact și asistență, furnizând opțiuni de contact și răspunsuri la întrebări frecvente.

În ciuda funcționalităților oferite, clienții Hidroelectrica nu pot, deocamdată, utiliza aplicația pentru efectuarea plăților. Reprezentanții companiei au menționat că această funcție nu este încă disponibilă, fiind necesară parcurgerea unei proceduri de achiziții publice pentru implementarea ei.

Hidroelectrica, cu aproximativ 500.000 de locuri de consum, a atras o parte semnificativă din clienții săi actuali de la alți furnizori.

Citeste si...  PSD Slatina încheie campania electorală în stil de mari campioni (FOTO&VIDEO)

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img