Angajaţii Prefecturii Olt, pândiţi de prefect din maşina parcată în faţa instituţiei, dacă respectă programul de lucru

Prefectul Tiktoker Mario De Mezzo a făcut o nouă ispravă, zilele trecute, încercarea sa de a „revoluţiona” administraţia publică pentru care a demonstrat deja că nu are nici măcar o minimă înţelegere.

Potrivit unor surse interne, liberalul venit în judeţ direct din conducerea PNL Sector 5 a luat personal la control maşinile celor doi subprefecţi pentru a vedea dacă se respectă cota dde carburant.

Comportamentul de neînţeles al lui Mario De Mezzo a culminat însă vineri, când aceleaşi surse spun că prefectul s-a instalat în autoturismul parcat în faţa instituţiei, de la 13.30 şi până la aproximativ 14.10, pentru a verifica tot personal ora la care angajaţii Prefecturii pleacă de la serviciu.

Asta în condiţiile în care, tot vineri, reprezentantul Guvernului în teritoriu, devenit cunoscut mai ales de pe Tiktok, a fost surprins, la o cunoscută cafenea din Slatina, chiar în timpul programului. El era însoţit de o persoană de sex feminin.

Scandalul care l-a făcut faimos

Prefectul de Olt a ajuns în atenţia publică şi după ce a acuzat că laptopul său a fost accesat, iar mai multe imagini, inclusiv unele de conținut intim, au ajuns în spațiul public. Aceste imagini, care au început să apară pe 5 octombrie 2023, includ și fotografii cu vicepreședintele PNL, Gigel Sorinel Știrbu, susținător al lui De Mezzo și implicat în numirea acestuia în funcția de prefect.

Fotografiile îl arată pe Știrbu într-o vacanță în Mexic, îmbrăcat lejer și fumând, iar în articole se sugerează că acestea provin de pe dispozitivul electronic al prefectului. Cu toate acestea, Mario De Mezzo a declarat într-o intervenție televizată că nu a avut niciodată acele fotografii cu colegul său de partid.

Citeste si...  Marcel Ciolacu: În sistemul bugetar trebuie o reformă, avem 16.000 de ordonatori de credite, cei mai mulți din lume

În setul respectiv există şi imagini video cu o femeie, alături de vocea prefectului, vorbind vulgar.

Imaginile au o vechime de peste zece ani și, potrivit declaraţiei lui De Mezzo pentru Adevărul, puteau fi preluate doar de pe laptopul său, fie direct, fie prin accesare de la distanță în momentele în care acesta era conectat la Internet.

Prefectul a mai declarat că nu știe când au fost copiate imaginile, dar a sesizat organele de anchetă pentru a descoperi circumstanțele incidentului.

La începutul anului, ziaristul George Radu, proprietarul publicaţiei „Ţinta”, a fost chemat la poliţie în dosarul filmuleţelor erotice cu prefectul Mario De Mezzo.

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img