Angajații de la firma Continental Automotive din Timișoara au fost evacuați în urma unei alerte cu bombă

Update: Continental a transmis că „o amenințare cu bomba a fost trimisă pe adresa companiei. Toate procedurile standard au fost urmate, inclusiv evacuarea locației. Colaboram cu autoritățile pentru a lua toate măsurile care se impun”.
Știrea inițială: Circa 2.000 de angajați au fost evacuați, luni, după ce a fost anunțată prezenta unui dispozitiv exploziv la firma Continental Automotive Romania, în birourile din Timișoara ale multinaționalei, scrie Opinia Timișoarei.
Un e-mail de amenințare cu bombă a fost primit pe adresa companiei luni.
Au fost alertate autoritățile, astfel că importante forțe interven pe platforma industrială. Zeci de pompieri și polițiști, dar și lucrători SRI și ofițeri de la trupele speciale au fost mobilizați în zonă, dar și echipaje medicale.
„Azi, în jurul orei 12:25, polițiștii Secției 2 Timisoara au fost sesizați cu privire la faptul că o societate comercială de pe Calea Buziașului din Timișoara a primit un e-mail în jurul orei 10:00, ce conținea informații privitoare la o amenințare cu bomba. La fața locului s-au deplasat pirotehniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și pompierii ISU Banat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.
La fata locului s-au deplasat pirotehnistii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș și pompierii ISU Banat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Citeste si...  Orange România a încheiat primul trimestru cu afaceri de 383 milioane de euro, în scădere ușoară.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img