Andrew Tate se plânge de gândaci și lipsa luminii naturale în primul e-mail trimis din închisoare: Nu mă pot înfrânge

Autoritățile române i-au permis britanicului Andrew Tate să trimită primul său e-mail de când a fost trimis în spatele gratiilor. Milionarul a profitat de ocazie și s-a plâns de condițiile cu care se confruntă în închisoare.

Influencerul milionar și fostul kickboxer profesionist Andrew Tate este închis într-o închisoare din România încă de la sfârșitul lunii decembrie.

El și fratele său, Tristan, au fost reținuți de autoritățile din România după într-un raid de amploare pe 29 decembrie și de atunci se află în spatele gratiilor. Cererea de încheiere a perioadei de arestare de 30 de zile a fost respinsă.

Tate a trimis primul său e-mail pentru fanii săi, după ce i s-a permis, se pare, să comunice cu lumea de afară.

Contul de YouTube Fesify a publicat pasaje din respectivul e-mail trimis de Andrew Tate: „Vă voi trimite lecțiile mele zilnice dintr-o încarcerare nedreaptă. Încearcă să mă doboare. Aruncat în interiorul unei celule fără lumină. Gândacii, păduchii și ploșnițele sunt singurii mei prieteni pe timp de noapte”.

„Când gardienii mă aduc din sala de judecată, rămân absolut respectuos. Ei încearcă să-mi toarne ură în inimă. Dar, vă rog și vă mulțumesc, rămâneți cu mine în permanență. Gardienii noștri își fac doar treaba, au familii de hrănit în vremuri grele. Nu vă uitați manierele”.

„Ei încearcă să-mi frângă mintea de fier cu o încarcerare nedreaptă. Respectul meu absolut pentru toți cei din jurul meu este actul meu de revoltă absolută. Ei nu mă pot înfrânge”, ar fi transmis Andrew Tate în e-mail, potrivit LAD Bible.

Averea din România a fraților Tate, sub sechestru

Citeste si...  Cu Piedone, la școala de consultanță

Frații Tate, Andrew și Tristan, sunt cercetați pentru crimă organizată, trafic de persoane și viol.

Averea lor din România, estimată la zece milioane de euro, rămâne sub sechestru, în cazul in care ar trebui să acopere eventualele daune din dosar.

Iar dacă se va dovedi că bunurile au fost câștigate din infracțiuni de crimă organizată, vor fi confiscate de stat.

În arest rămân şi două tinere – o fostă poliţistă şi iubita lui Andrew Tate – acuzate că îi sprijineau pe cei doi activitatea lor infracţională.

Conform DIICOT, fraţii Tate (cu cetăţenie britanică) şi cele două tinere au constituit un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, ar fi obţinut importante sume de bani.

Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din judeţul Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img