Andreea Bălan continuă alianțele! Ce a stabilit cu Jean Gavril?

Jean și Dinu Gavril au dat lovitura! Una din cele mai redutabile echipe de la America Express, formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu, au făcut un pact! Tot ce au trebuit să facă Jean și Dinu Gavril pentru această alianță a fost să care și blocul de gheață al fetelor!

Ce le-a promis Andreea Bălan lui Jean și Dinu Gavril

Cele două echipe au trecut prin mai multe conflicte în cadrul concursului, componentele formației Andre votând o dată pentru eliminarea celor doi. Andreea Bălan a mărturisit că îi place să facă alianțe, lucru pe care l-a înfăptuit acum!

„Nu vă mai votăm… Sunt o fată foarte bună și eu îi ofer inima mea și am făcut acest pact. Îi punem sub umbrela noastră protectoare. Astăzi este bine. Nu ne mai votăm”, a spus Andreea Bălan. „Dacă vreți să facem pact, nici noi nu vă mai votăm”, a răspuns bucuros Jean Gavril.

Fiind totodată galanți, Jean și Dinu Gavril au cărat blocul de gheață al artistelor, după ce au coborât din autobuz. Jean Gavril a recunoscut că „Până la urmă, suntem oameni, suntem prieteni, suntem doi băieți, care trebuie să le ajutăm. Suntem bărbați, trebuie să le ajutăm pe femei, trebuie să ne comportăm frumos cu femeile, orice ne-ar face”. „Eu când am văzut că băieții au cărat cubul nostru, fără să ceară ajutorul, am zis: Mulțumesc lui Dumnezeu”, a spus Andreea Antonescu.

Citeste si...  Familia monoparentală în România: ce drepturi legale are

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img