ANCHETĂ a poliţiştilor din Gorj, după ce un copil de doi ani a ajuns la spital cu lovituri în zona capului

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Gorj după ce, luni, un copil de doi ani a ajuns la spital, însoţit de părinţi, prezentând o lovitură la nivelul capului.

Potrivit IPJ Gorj, accidentul s-a petrecut cu o zi înainte, când copilului i-a căzut o bucată de lemn în cap.

„La data de 13 noiembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în urma prezentării la Secția UPU Târgu Jiu, a unui copil de doi ani, însoțit de părinții acestuia, întrucât prezenta o lovitură la nivelul capului.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 12 noiembrie a.c.,  în timp ce minorul se afla la locuința de domiciliu, i-ar fi căzut o bucată de lemn în zona capului.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a fost produs evenimentul”, transmite IPJ Gorj.

Citeste si...  Cea mai mare parte a Slatinei, fără apă, după ce firma de gaze a avariat o conductă

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img