Ana Baniciu, Raluka și Ruby, prinse în războiul din Israel. ”Ne-a anunțat că trebuie să mergem rapid în buncăre”

Sunt momente grele pentru Ana Baniciu, Raluka și Ruby. Artistele se află în aceste momente în Tel Aviv, unde armata israeliană a declarat stare de război, în urma atacurilor masive asupra Israelului din Fâșia Gaza palestiniană.

Ana Baniciu și Raluka se află la Tel Aviv. Cântărețele voiau să meargă la concertul lui Bruno Mars, dar din cauza atacurilor, acesta s-a anulat, iar ele au fost nevoite să meargă în buncăre, pentru a sta în siguranță.

„Ne-am trezit cu sirenele peste tot și de 3 ore auzim bombe. Bubuie în aer din câteva minute în câteva minute. E foarte ciudată senzația. Doamne! E o energie foarte ciudată în Tel Aviv. Nu sunt oameni aproape deloc pe stradă, sunt 3-4 oameni care merg și ei, probabil, spre case. Nu se mai aud bubuieli de aproape o oră. Deocamdată e liniște și pace. Să vedem ce se întâmplă de acum în colo. Să sperăm că totul va fi bine”, a anunțat Raluka pe Instagram.

Cele două vedete le-au transmis urmăritorilor din mediul online că s-au trezit din cauza sirenelor și a bombelor. Din fericire, Ana Baniciu și Raluka sunt în siguranță și speră să ajungă cu bine în România.

„Bună dimineața, dragilor! Sunteți în liniște și să apreciați asta, pentru că noi suntem Tel Aviv, unde de dimineață ne-am trezit cu o sirenă pe strada noastră, pe care locuim aici. Ne-a anunțat că trebuie să mergem rapid în buncăre. Nu am apucat să mergem în buncăre până când am auzit explozia, care era în zona noastră. Israelul, și în special Tel Aviv, sunt cei mai tari pe parte de a se apăra, mai ales aerian. Nu știm dacă racheta sau bomba, ce a fost ea, a avut explozie în cer sau pe pământ. Aici nu se vede nimic că arde sau fum. Am crezut că la ei e o chestie care se întâmplă mai des, dar am aflat acum, în ultima oră, că asta nu e o chestie comună. Ce s-a întâmplat azi, nu s-a mai întâmplat niciodată în Israel. Nu știu cum am nimerit fix noi în momentul ăsta.

Citeste si...  România, unul dintre cele 17 state UE care participă la programul de achiziții de muniții pentru Ucraina

Este pustiu pe stradă, am încercat să ieșim să luăm ceva de mâncare și am auzit altă sirenă. Am intrat într-un buncăr, al unui bloc, care era cel mai apropiat. Stând în buncăr, se auzeau exploziile. Avem bilet de avion luni, de întoarcere. Nu știm dacă aeroporturile s-au închis, cert este că suntem în siguranță, totul va fi bine. În schimb, în seara asta era concert Bruno Mars, eram foarte entuziasmați că mergem toți. Bruno Mars a anunțat că nu mai susține concertul. Nu e nimeni pe stradă, înțeleg că au reușit să intre foarte mulți civili din Gaza în Israel și au început să se împuște pe stradă. E chiar război, în adevăratul sens al cuvântului”, a anunțat și Ana Baniciu pe Instagram.

Și Ruby se află în Israel.

„Este alertă. Este stare de război. Aici a început războiul de dimineață, 5.000 de rachete. Toată lumea a ieșit acum, alea sunt urme de kerosen. Toată lumea e în panică, păsările zboară haos. (…) Am descoperit că buncărul în care trebuie să ne adăpostim este chiar dormitorul, fereastra asta mică prin care nu trece nici bomba atomică, cică. Dacă se aud sirenele iar, să intrăm în buncăr. Doamne ferește. Nu mai e nimeni, nimeni pe străzi. S-a refugiat, în mare parte, toată lumea. Vedem ce se întâmplă. Doamne ferește de ceva rău”, a spus Ruby pe Instagram.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img