Alte două culoare de debarcare și îmbarcare elevi, cunoscute drept „Kiss&Ride”, au fost amenajate în Sectorul 6

În Sectorul 6 s-au creat două noi puncte de debarcare și îmbarcare a elevilor, cunoscute sub denumirea de sistemul „Kiss&Ride”. Potrivit Primăriei, aceste puncte s-au dovedit a fi eficiente. Înainte de începerea noului an școlar, se intenționează amenajarea a încă trei astfel de puncte. Primăria Sectorului 6 a anunțat pe pagina de Facebook că sistemul „Kiss&Ride” a avut succes, aducând beneficii atât pentru părinți și elevi, cât și pentru locuitorii din zonele respective.

Atât pentru părinți/elevi, cât și pentru cei care locuiesc lângă școli și aveau mereu parte de haos pe strada lor și de locuri de parcare de reședință ocupate!

Dorind să continue proiectul, Primăria Sectorului 6 a finalizat vineri, pe 14 iulie 2023, lucrările de amenajare pentru alte două puncte de debarcare și îmbarcare a elevilor. Acestea sunt situate la Școala 59 de pe Strada Vlădeasa nr. 9 și la Școala 311 de pe Strada Gârleni nr. 10. În plus, pe Strada Vlădeasa, echipa Mobilitate Urbană din cadrul Administrației Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 a instalat un gard inscripționat cu „Școală” pe o lungime de aproximativ 40 de metri pentru a separa fluxurile de trafic.

PS6 a menționat că staționarea pe aceste culoare este permisă pentru șapte mașini simultan. Pe Strada Gârleni, gardul separator al fluxurilor a fost amplasat pe o lungime de 35 de metri, permitând oprirea a șase mașini simultan.

Primăria Sectorului 6 a comunicat că până la data de 15 septembrie, cu începerea noului an școlar, vor fi finalizate încă trei puncte de debarcare și îmbarcare în următoarele locații: Școala Orizont – aleea adiacentă Străzii Mihaela Ruxandra Marcu, Școala 142 – Strada Azurului, și Școala Regina Maria – Strada Apusului. Astfel, în Sectorul 6 vor fi amenajate cinci sisteme „Kiss&Ride”, asigurând astfel opțiuni de transport sigure și eficiente pentru părinți și elevi.

Citeste si...  MAE cere Rusiei să își reducă personalul diplomatic de la București. Replica Moscovei: Act ostil / Acum trei zile Ambasadorul Rusiei la București remarcase că relațiile cu România „sunt mai corecte” decât cu alte țări

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img