Alfa Romeo și-a dezvăluit noul său model 33 Stradale

Alfa Romeo și-a dezvăluit noul său model 33 Stradale, primul automobil dezvoltat de marcă în epoca Stellantis, având în spate o nouă strategie și suficientă finanțare pentru susținerea acestuia în fața rivalilor europeni.

 

„Un pod între timp și eternitate” este prima frază de prezentare a noului Alfa Romeo 33 Stradale, o mașină pe care marca italiană o merita și o aștepta de mai multă vreme pentru a ieși din perioada nefastă în care intrase. Practic, înaintea lansării lui 33 Stradale, Alfa mai avea în gamă doar trei modele, din care cel mai vândut este SUV-ul Stelvio, lansat în urmă cu șapte ani și depășit tehnologic de mai toți competitorii. La rândul lui, Tonale, un SUV de mici dimensiuni, primul lansat în era Stellantis, dar proiectat și dezvoltat sub „pălăria” Fiat-Chrysler, nu reușește să atragă prea mulți clienți, din cauza designului nereușit.

De unde 33 Stradale

Numele 33 Stradale fost ales în primul rând datorită rezonanței lui, modelul construit în anii 60 având o popularitate ieșită din comun și reprezentând un veritabil simbol pentru marcă.

Citeste si...  Hunor vrea autonomie și pare să uite că a fost la guvernare

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img