Alec Baldwin, acuzat de omor involuntar. Familia Halynei l-a dat în judecată!

Marele actor Alec Baldwin are mari probleme cu legea! După ce a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins, directorul de imagine al filmului Rust, familia acesteia îl va da în judecată. În proces va fi acuzată și armuriera Hannah Gutierrez Reed, tot de omor involuntar. Cei doi nu au comentat decizia procurorilor.

Alec Baldwin, pasibil de închisoare

Incidentul de la ferma de lângă Sante Fe, New Mexico din octombrie 2021 îl va urmări toată viața pe Alec Balwin. Joi, procuroarea districtuală din Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, a anunțat că acuzațiile de ucidere din culpă vor fi depuse până la sfârșitul lunii.

„Actorul și producătorul Alec Baldwin și armurierul Hannah Gutierrez-Reed vor fi acuzați fiecare de două acuzații de omor involuntar”, a declarat aceasta. „După o analiză amănunțită a probelor am stabilit că există suficiente dovezi. Din punctul meu de vedere, nimeni nu este mai presus de lege și toată lumea merită dreptate”, a mai spus Carmack-Altwies.

În august, actorul de 64 de ani, cunoscut pentru rolul șefului din serialul „30 Rock” difuzat de NBC, a declarat că se aşteaptă ca nimeni să nu fie acuzat și că a angajat un detectiv particular pentru a investiga cazul.

Reacția avocatei și a familiei Halynei

„Halyna a fost lumina vieţii lor. (…) Pentru cei trei clienţi ai noştri, pierderea tragică a fiicei şi a surorii lor este sfâşietoare.” a transmis avocata Gloria Allred.

Sora Halynei a ținut să amintească și de războiul din Ucraina. „Dar pe lângă această tragedie, ei trebuie să încerce să se obişnuiască cu această pierdere în timp ce trăiesc în Ucraina, în mijlocul războiului lui (Vladimir) Putin”. „A-mi pierde sora (…) a fost o experienţă teribilă.” „Cred că renunţarea şi a lăsa fapta nepedepsită este inacceptabilă”, a spus Svetlana Zemko într-un videoclip.

Citeste si...  Parlamentul bulgar a votat încetarea concesiunii companiei ruse Lukoil pentru gestionarea terminalului petrolier Rosenets de lângă Burgas

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img