Aktual24: „Nu-i de mirare ca Oprea a fost achitat”. Avocatul lui Oprea este Dan Lupașcu, fost președinte al Curții de Apel București, fost coleg de complet cu judecătorii care l-au achitat pe fostul ministru

Avocatul lui Gabriel Oprea, achitat definitiv miercuri de Curtea de Apel București, este Dan Lupașcu. Acesta a fost judecător și chiar președinte al Curții de Apel, instanța care l-a achitat pe Oprea.

Oprea a fost achitat de un complet format din judecătorii Bogdan Voinescu și Alina Moșneagu.

„Nu-i de mirare că judecătorii CAB Voinescu și Mosneagu l-au achitat pe Oprea pentru că a comis o ‘fapta care nu există’.
Dacă Oprea a fost asistat de avocatul Lupașcu Dan, fostul președinte al CAB, fost șef și chiar coleg de complet cu judecătorii Bogdan Voinescu și Alina Mosneagu era clară soluția”, a precizat o sursă din magistratură pentru aktual24.ro.

Citește și: Ion, consilierul guvernamental AI, a folosit în condiții neclare sigla unui instituții britanice

Sursa a adăugat că „grav e că DNA n-a cerut strămutarea dosarului de la CAB la o altă instanț[. așa cum ar fi fost obligatoriu date fiind ‘relațiile’ și funcțiile lui Lupașcu la Curtea de Apel București”.

Continuarea, în Aktual 24!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Gabriel Oprea – Foto: Facebook

Citeste si...  Pașapoartele electronice vor fi livrate prin Poștă. Compania tocmai a câștigat prin licitație un contract cu Direcția Generală de Pașapoarte

Cautimasina.ro

PressHub
PressHubhttps://presshub.ro
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

Cele mai citite articole

spot_img