Agenţia de turism TUI TravelCenter anunţă că va lansa anul viitor chartere spre Catania, Olbia, Faro, Napoli, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca şi Dubrovnik

”Noutăţile de anul viitor sunt charterele din Bucureşti spre Catania, Sardinia, Faro, Napoli, Gran Canaria, Tenerife, Mallorca şi Dubrovnik. Pachetele de vacanţă beneficiază de cazări variate, de la apartamente în regim de self catering până la hoteluri de 5 stele, cu sau fără masă, astfel încât să fie acoperite toate tipurile de solicitări şi preferinţe”, anunţă compania.

Astfel, zborurile spre Catania, Sicilia, de pe Aeroportul Otopeni vor fi operate cu compania aeriană Anima Wings în perioada 5 iunie 2024 – 2 octombrie 2024, în fiecare zi de miercuri. Preţul unei vacanţe porneşte de la 464 euro de persoană, loc în cameră dublă, fiind incluse zborul, cazarea şi trasferurile.

Zborurile spre Olbia, Sardinia, cu plecare tot din Bucureşti, vor fi operate între 8 iunie 2024 – 28 septembrie 2024, în fiecare zi de sâmbătă. Preţul unui pachet de vacanţă porneşte la 633 euro/persoană/sejur (loc în camera dublă).

O altă noutate este zborul de pe Aeroport Otopeni spre Napoli, între 31 mai 2024 şi 18 octombrie 2024, în fiecare zi de vineri şi la un tarif pornind de la 548/persoană/sejur (loc cazare în camera dublă).

Charterul pentru regiunea Algarve din Portugalia va fi pe ruta Otopeni-Faro-Otopeni, cu perioada de operare 5 iunie 2024- 25 septembrie 2024, în fiecare zi de miercuri. O vacanţă costă de la 623 euro/persoană pe sejur (loc cazare în camera dublă).

Zborurile pe Gran Canaria, pe ruta Otopeni – La Palma – Otopeni, vor avea în perioada 12 iunie 2024-2 octombrie 2024, în fiecare zi de miercuri şi la tarife de la 753 euro/persoană/sejur (loc cazare în camera dublă).

Citeste si...  Incendiu puternic la mansarda unui bloc din Constanța. 40 de persoane au fost evacuate de pompieri

Compania va opera pentru prima dată şi chartere pe Tenerife, între 7 iunie 2024 – 4 octombrie 2024, în fiecare zi de vineri. Preţul unui pachet pleacă de la 723 euro/persoană/sejur (cu loc în camera dublă).

Chartele spre Mallorca, tot cu plecare de pe Aeroportul Otopeni, vor fi operate în perioada 9 iunie 2024- 29 septembrie 2024, în fiecare zi de duminică, la preţuri pornind de la 691 euro/persoană/sejur.

În ceea ce priveşte vacanţe în Dubrovnik, Croaţia, chartele vor fi operate începând din  8 iunie 2024 şi până pe 21 septembrie 2024, în fiecare zi de sâmbătă. Preţul unei vacanşe porneşte de la 429 euro/persoană/sejur.

De asemenea, compania va opera şi pe destinaţiile tradiţionale pentru piaţa turistică românească, Antalya, Creta, Tunisia, Hurghada, Rhodos, care sunt disponibile de la 334 euro/persoană pe sejur.

Turiştii pot opta şi pentru vacanţe în România, sejururi la mare, vacanţe exotice, circuite istorice şi de aventură, bilete de avion, zboruri charter şi pachete turistice pentru toate destinaţiile tradiţionale de vacanţă precum şi asigurări de călătorie.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img