Afaceri de peste 275 milioane lei pentru Uniprest Instal în 2022

Uniprest Instal a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri în creștere cu 17% față de 2021, care a depășit 275 milioane lei, și investiții de aproximativ 1 milion de euro în logistică.

Investițiile din 2022 au vizat zona de logistică, inclusiv relocarea depozitului din Timișoara într-unul mai mare, de 3.000 mp, și digitalizarea proceselor operaționale atât ale companiei, cât și cele ale clienților săi.

Astfel, Uniprest Instal Digital este un ambițios proiect de digitalizare, platformă destinată managementului proiectelor de instalații, HVAC și sanitare.

În paralel cu ajutorul oferit partenerilor pentru digitalizarea afacerilor lor, din 2022 Uniprest Instal le asigură acestora și accesul la informații din domeniu prin EXPO Uniprest și Uniletter.

EXPO Uniprest sunt evenimente care reunesc comunitatea profesioniștilor în instalații, HVAC și echipamente de încălzire/răcire din România, expozanți, speakeri și traineri de top.

Acestea se vor desfășura și în 2023, în 8 orașe: Timișoara, București, Brașov, Sibiu, Craiova, Iași, Cluj-Napoca și Târgu Mureș. Numărul participanților estimați este de peste 1.600 de specialiști.

CITEȘTE ȘI: Uniprest Instal și Norm Fasteners au închiriat spații în P3 Bucharest A1

Citeste si...  Zitec a înregistrat venituri de peste 25 de milioane euro în 2022

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img