Adrian Volintiru, fost director Romgaz, preia funcția de Director Energie la Chimcomplex Borzești

Adrian Volintiru, fost director Romgaz, până în ianuarie 2021, preia funcția de Director Energie la Chimcomplex Borzești, cel mai mare producător din chimie al regiunii noastre, pentru un mandat de 4 ani, potrivit unui anunț remis bursei. În trecut, pe lângă funcția de CEO la Romgaz, a mai ocupat diverse roluri de conducere la Hidroelectrica, Poșta Română și Rompetrol, dar și funcții în sistemul public ca Secretar de Stat la Ministerul Economiei și Președinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. „Experiența sa în domeniul gazului natural, energiei și planificării strategice va aduce o perspectivă valoroasă și abilități esențiale pentru echipa noastră”, spun reprezentanții Chimcomplex.
Alte numiri în conducerea companiei sunt Răzvan Dogărelu care preia funcția de Chief Supply Chain Officer și Călin Pop care preia funcția de Chief Commercial Officer (CCO).
Dogărelu are o carieră bogată în domeniul Achizițiilor și Aprovizionării, Finanțelor, Inovației, Dezvoltării de Produse, IT și Transformării Digitale, Răzvan Dogarelu a adus contribuții semnificative în cadrul unor companii multinaționale active în agribusiness și industria aluminiului
Pop o experiență comercială și de management general de peste 30 de ani în companii multinaționale precum P&G, Nestle, Philip Morris și Borealis, unul dintre cei mai mari producători și comercianți de îngrășăminte..
Ca membru activ al Fertilizers Europe, Asociația Europeană a Producătorilor de Îngrășăminte, a contribuit la elaborarea regulamentelor europene pentru industrie și la proiecte europene de importanță majoră legate de piața internațională
Chimcomplex are o tradiție de 70 de ani și este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și oxo-alcooli, având 2 platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 2.259 milioane de lei, anul trecut.

Citeste si...  Volvo Cars nu vede niciun motiv să reducă prețurile, întrucât cererea este puternică

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img