Adolescent de 16 ani, arestat la domiciliu după ce a fost prins la volan în București

Un adolescent de 16 ani a fost prins la volan în București. Băiatul nu avea permis de conducere, iar oamenii legii cred că era sub influența drogurilor.

„La data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 00:10, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 5, au oprit pentru control un autovehicul condus de un tânăr în vârstă de 16 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice”, conform unui comunicat al Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Totodată, din verificările efectuate, s-a constatat faptul că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

„Organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea tânărului în vârstă de 16 de ani pentru 24 de ore, iar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile”, conform sursei citate.

Citeste si...  CCR retrimite în Parlament legea pentru tăierea pensiilor speciale

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img