Adevărul despre stopul cardiac suferit de Putin. Ce spune Kremlinul

În ultima perioadă, au circulat mai multe zvonuri cu privire la un presupus atac de cord suferit de către Vladimir Putin, care au fost amplu discutate în mediul public. Informații neverificate au sugerat că liderul rus s-ar fi prăbușit în dormitorul său duminică.

Afirmațiile cu privire la agravarea stării de sănătate a lui Putin au fost frecvent aduse în discuție începând cu invazia Rusiei în Ucraina acum mai bine de un an.

Cetățenii vigilenți de pe internet au semnalat tremurări „incontrolabile” în timpul evenimentelor publice. Mai mult, ei au speculat că Putin ar putea folosi „dubluri”, printre altele.

În aprilie, publicația britanică Metro a susținut că președintele rus suferă de „dureri de cap severe, vedere încețoșată și amorțeală a limbii”.

Kremlinul neagă că Vladimir Putin a suferit un stop cardiac

Ultimele informații păreau să fie inițial difuzate printr-un canal Telegram care monitorizează Kremlinul. Asta înainte de a fi preluate de diverse publicații de știri.

Conform Mirror, Vladimir Putin ar fi fost „resuscitat” după ce a suferit un atac de cord în ziua de duminică. Express UK a semnalat, de asemenea, afirmații potrivit cărora președintele Rusiei ar fi necesitat îngrijiri medicale intensive la o unitate medicală aflată în reședința oficială a acestuia.

„Totul este în regulă cu el, acesta este absolut un alt fals”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de Reuters.

Președintele rus nu ar folosi dubluri

Ridicând din umeri, purtătorul de cuvânt a respins cu râs o altă întrebare referitoare la existența dublurilor lui Putin. Oficialul a negat orice astfel de situație.

„Aceasta aparține categoriei informațiilor false și absurde pe care o serie întreagă de media le dezbat cu o tenacitate de invidiat. Acest lucru nu stârnește decât un zâmbet”, a spus Peskov.

Citeste si...  Preşedintele ucrainean recunoaşte public că vrea să distrugă podul Crimeei

Peskov

Peskov

La vârsta de 71 de ani, Vladimir Putin e pasionat de judo și s-a arătat ca un promotor al imaginii de „om de acțiune”. Acesta continuă să aibă un program încărcat cu întâlniri și apariții publice, dintre care multe sunt televizate.

Putin și-a sărbătorit aniversarea pe 7 octombrie.

Vladimir Putin s-a întors dintr-o vizită recentă în China

În ultimul său program de activități, el a efectuat o vizită în China săptămâna trecută. La întoarcere, s-a oprit în două orașe rusești.

Într-un interviu din 2020, Putin a negat vechile zvonuri privind folosirea de dubluri ale corpului. Cu toate că a menționat că în trecut i s-a oferit această opțiune din motive de securitate.

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img