Accident pe DN 7, în Vâlcea: Trafic rutier blocat, două persoane rănite

Un accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism s-a petrecut, luni, pe drumul naţional DN 7, în localitatea Câineni din Vâlcea. Traficul rutier este blocat în zonă.

Două persoane au fsot transportate la spital.

blank

„S-au deplasat de urgență la locul evenimentului rutier forțe din cadrul Stației de Pompieri Brezoi, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic. La sosirea la locul evenimentului, salvatorii au constatat că în accidental rutier au fost implicate trei persoane, dintre care una încarcerată.  Victima încarcerată, de sex femeiesc, a fost extrasă în siguranță de salvatorii vâlceni și predată, conștientă și cooperantă, echipajelor SAJ pentru a fi transportată la UPU Vâlcea.

Celelalte două persoane au fost evaluate de echipajele SAJ prezente la fața locului și doar una (șoferul autoturismului) necesită îngrijiri medicale suplimentare.

În urma accidentului au rezultat două victime, ambele din autoturism, transportate la UPU VL (femeia) și la CPU Brezoi (bărbatul) de către echipajele SAJ”, transmite ISU Vâlcea.

O anchetă a fost deschisă de poliţişti, în urma accidentului.

„Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, la km 215, în localitatea Câineni, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între un autotren și un autoturism, ulterior autoturismul fiind proiectat într-un șanț de pe marginea drumului.

În urma impactului, a rezultat rănirea a 2 persoane, care se aflau în autoturism,  ambele din municipiul București, care au  fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Citeste si...  Accident între un autocar și un TIR, cu 57 de persoane implicate. Planul ROŞU de intervenţie a fost activat

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, transmite IPJ Vâlcea.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat total.

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img