Accident, marți dimineață în București, pe linia de tramvai 41

Un accident s-a produs în dimineața zilei de marți în București, pe traseul liniei de tramvai 41. Un autoturism a intrat în coliziune cu gardul de protecție, provocând îndoirea panourilor gardului spre interior. Ca urmare, un tramvai a lovit acest gard, rezultând spargerea geamurilor de la prima ușă.

Conform informațiilor furnizate de reprezentanții Societății de Transport București (STB), incidentul a avut loc în jurul orei 6:10 dimineața, pe Șoseaua Virtuții.

În urma accidentului, nu au fost raportate victime, iar circulația nu a fost blocată.

„În jurul orei 6:10, pe Șos. Virtuții, după stația Pod Ciurel, sens Ghencea, un autoturism neidentificat a tamponat gardul protector al liniei de tramvai. Panourile gardului s-au înclinat spre calea de rulare, spărgând geamurile de la ușa 1 ale unui tramvai din linia 41.

Precizăm că nu au fost persoane accidentate, iar circulația tramvaielor nu a fost afectată”.

Tramvaiul implicat în accident a fost adus înapoi la depoul său și va fi supus unor lucrări de reparații, conform informațiilor furnizate de compania de transport. Acesta este un model de tramvai Imperio, care a fost recent achiziționat de către administrația locală, a relatat HotNews.ro.

Citeste si...  Prognoza meteo, 16 octombrie 2023. Cod galben de vreme rea

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img