Accident la Raliul Clujului. O mașină a căzut în râpă. Pilotul și copilotul, duși la spital

Un accident a avut loc, sâmbătă după-amiază, la Raliul Clujului, unde una dintre maşinile participante la concurs a căzut aproximativ cinci metri într-o râpă.

Pilotul şi copilotul au ieşit singuri din autovehicul şi sunt conştienţi şi cooperanţi, fiind transportaţi la spital, informează ISU Cluj.

Accidentul a avut loc în timpul cursei care se desfăşoară în apropiere de localitatea Dângău. La locul accidentului au fost trimise două ambulanţe SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare. 

„Forţele operative au găsit un autoturism căzut într-o râpă de aproximativ cinci metri, însă din fericire pilotul şi copilotul nu au fost încarceraţi. Totuşi, pentru a nu agrava posibilele leziuni, copilotul a fost ridicat din râpă de către pompieri folosind targa cu lopeţi. Ambii sunt transportaţi în aceste momente la spital pentru investigaţii suplimentare, fiind conştienţi şi cooperanţi”, potrivit ISU Cluj.

Citeste si...  Klaus Iohannis a discutat la telefon cu Preşedintele Statului Israel, Isaac Herzog, condamnând încă o dată atacurile teroriste

Parteneri

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img