Accident în această dimineață pe Centura Capitalei

Astăzi dimineață, pe Centura Capitalei, s-a circulat cu dificultate din cauza unui accident rutier în urma căruia un pieton a fost grav rănit. Bărbatul în vârstă de 78 de ani rănit în accident a fost dus la la spital.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției a oferit informații referitoare la restricționarea traficului în dimineața zilei de joi. Acesta a avut loc pe DN Centura București, Șoseaua Odăii, în jurul orei 7:30.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura București, Șoseaua Odăii, mun.București, un autoturism a acroșat un pieton (bărbat, 78 de ani) ce a suferit răni grave și a fost transportat la spital.

Traficul rutier este restricționat pe prima bandă a sensului de mers către Șoseaua București-Poiești, circulându-se doar pe banda nr. 2, pentru efectuarea CFL. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute, potrivit INFOTRAFIC.

Un șofer a înregistrat momentul producerii accidentului și a postat înregistrarea pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”.

La fața locului au ajuns poliția și ambulanța.

 În urmă cu 4 zile a avut loc un alt accident grav pe Șoseaua Chitila din Capitală. Atunci, o persoană a fost lovită de o mașină, pe trecerea de pietoni.

La fața locului au sosit atât polițiștii din Brigada Rutieră București, cât și echipaje smurd, oferindu-i îngrijiri medicale persoanei rănite.

Martorii susțin că victima a fost aruncată la o distanță mare de trecerea de pietoni. Un voluntar al „ Există un Erou în Fiecare dintre Voi” a spus că:

Am intervenit prin #EUEIFDV. Victima politraumatizată a fost preluata spre transport către spital în stare stabila de către ambulanta. Conduceți cu grija și adecvat condițiilor meteo.

Citeste si...  Rezultate Simulare Evaluarea Națională 2023. Unde sunt afișate notele

Cautimasina.ro

Cele mai citite articole

spot_img