25 de şcoli din Slatina, dotate cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale. Sursa de finanţare, PNRR

25 de şcoli din Slatina vor fi dotate cu mobilier, materiale didactice şi echipamente digitale, prin intermediul unui proiect finanţat prin PNRR.

Viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, a fost cel care a semnat contractul de finanţare, la sediul Guvernului. Valoarea finanţării pentru Slatina depăşeşte 17 milioane lei.

„Astăzi, la Palatul Victoria, am avut onoarea să semnez un contract de finanțare extrem de important pentru educația din municipiul nostru. Valoarea acestui contract se ridică la 17.413.383 lei și va fi destinat „dotării cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din municipiul Slatina”. Acesta este un pas major către dezvoltarea și modernizarea sistemului nostru educațional. Educația este și va rămâne una dintre cele mai importante valori pentru administrația noastră. Dorim să investim în viitorul copiilor și să le oferim șanse egale de dezvoltare și succes într-un mediu educațional favorabil și modern”, a declarat Alexandru Berechet.

Citeste si...  Trafic rutier blocat pe Valea Oltului, la Câineni. Copaci căzuţi pe carosabil

Parteneri

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată

Cele mai citite articole

spot_img